Op zoek naar leuke foto's voor het jaarlijkse kerstkaartje?

Is het voor jullie ook telkens een zoektocht naar een foto voor het jaarlijkse kerstkaartje? Eentje waar jullie samen als gezin opstaan zonder dat er iemand een tong uitsteekt of duimen omhoog steekt? Geloof me, ik ken de uitdaging!

Of misschien ben je al vooruit aan het denken aan de cadeautjes onder de kerstboom? Ik ben zelf ook een planner want ik geef graag cadeautjes waar ik goed over nadacht of geschenkjes met een persoonlijke toets. 
Ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Dan is een fotoshoot misschien wel het ideale idee.

Je kan met de foto's prachtige cadeau's maken voor onder de kerstboom of je geeft de fotoshoot zelf cadeau. Een vroeg kerstcadeautje... maar eentje die zorgt voor een unieke herinnering en een onbetaalbare aandenken.

Stuur je geen kerstkaartjes, of is het nog te vroeg om aan kerstcadeau's te denken? Geen enkel probleem. De kerstmini's zijn ook ideaal om gewoon even samen op foto te gaan en jullie gezin vast te leggen zoals het nu is. De tijd gaat snel, de kinderen veranderen en hun gewoontes en handelingen veranderen. Het zijn die kleine dingen die je graag wil vastleggen en binnen jaren met een warm hart naar wil terugkijken. Ik neem enkele gezinsportretjes maar maak ook ruimte voor spontane beelden en leg jullie kinderen vast zoals ze nu zijn!

 

20211111-1d7a8602.jpg
Kerst_FamilieDeVidts_36.jpg

Dit jaar heb ik kerstmini's gepland op 3 verschillende data op 3 verschillende locaties.
Zo kunnen jullie kiezen uit de setting die jullie het meest aanspreekt.
Je kan kiezen voor een shoot tussen de kerstbomen, een shoot buiten met een heel unieke setting of een leuke binnenlocatie waar ik een viertal settings voorzie. Voldoende variatie dus!

20211211-1d7a4695.jpg
Louise_067.jpg

Is dat wel iets voor ons, zo een shoot?

Ben je nog aan het twijfelen of zo een shoot wel iets voor jullie is? 

Wist je dat ik elk jaar een collega-fotograaf foto's laat nemen van ons gezin? En dat ik elk jaar overvallen word door een stresske?

Gaan de kinderen wel meewerken?

Ik voel me niet top in mijn vel... ga ik wel wat deftig op die foto staan?
Gaat mijn man dat die dag wel wat zien zitten?

Ik kan me voorstellen dat dit ook vragen zijn die door jullie hoofd gaan?

Wel.. ik pak de fotoshoots heel rustig aan. Ik sla een babbeltje, maak een grapje en laat jullie vooral met elkaar bezig zijn... zodat de foto's draaien om de connectie die er tussen jullie is. Want dat is wat ik op beeld wil vastleggen. Dat de liefde, de echtheid en de warmte van de foto spat.

Je hebt bovendien niet enkel foto's voor je kerstkaartje dit jaar, maar ook foto's die je kan laten afdrukken, uitvergroten of inkaderen... De kerstcadeau's voor de grootouders, meters en peters voor dit jaar zijn dan ook direct in orde!

20211106-1d7a0429.jpg
Kerst_Ellis_21.jpg
20211111-1d7a0316.jpg

En hoe verloopt dat dan concreet?

Je kan alles nalezen ​in de kerstbrochure... Hierin vertel ik meer over de data, maar ook over de locaties, de shoot zelf, wat inbegrepen is en de prijs. 
Wil je een shoot boeken? Dan kan je dat hier of je vindt de boekingsinformatie ook in de brochure!

Heb je nog vragen, stuur me dan gerust een mailtje!

Kerst_FamilieDeVidts_03.jpg