top of page
Suze_078.jpg

Watch Them Grow
(enkel in januari!)

Tijd vliegt. Het cliché der clichés.. maar wel de absolute waarheid.

Onlangs was ik in de keuken aan het opruimen (doe ik ooit iets anders met 3 kinderen in huis?) en de kinderen waren samen aan het spelen. Ze zaten volop in hun fantasiespel en het overviel me heel plots.. wat worden ze groot! Soms zou ik ze in een doosje willen stoppen en de tijd even laten stilstaan.

Elk jaar laten wij met ons gezin een fotoshoot doen... Voor verschillende redenen. Omdat ik herinneringen wil voor later, omdat ik ook samen met de kinderen op de foto wil staan, omdat ik hou van die kleine, verborgen en spontane momenten die het leven en de liefde in ons gezin groots maken. 
Ik besef ook dat 1 keer per jaar niet voldoende is. Ons leven verandert zo snel, de kinderen groeien als kool en leren elke dag nieuwe dingen... Ik zou dit liefst meermaals per jaar willen vastleggen op beeld. Maar ik geef eerlijk toe, ons budget laat dit niet altijd toe. Dus ik neem zelf foto's, van de kinderen, van mijn man samen met de kinderen... maar toch lijkt dat niet altijd genoeg!

Dus ik ben beginnen nadenken.. over hoe ik jullie dit wel kan aanbieden, die herinneringen meer dan 1 keer per jaar, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan hoe jullie gezin verandert.

En toen kwam het idee... Watch Them Grow!

Jolien_en_Missy_38.jpg
Marilou_slideshow_30.jpg

Wat houdt het in?

Als jullie kiezen voor Watch Them Grow dan gaan wij samen 3 uur op pad of kom ik langs bij jullie thuis.

Deze 3 uur verdelen we over 2 sessies in een tijdspanne van 12 maanden. En jullie kiezen hoe lang elke sessie duurt!

Ideaal voor als jullie gezin binnenkort gaat uitbreiden.. dan kunnen jullie kiezen voor een zwangerschapsreportage en een leuke newborn lifestyle shoot.

Of misschien is jullie gezin net uitgebreid en willen jullie graag nog een newborn shoot doen met jullie kleintje? Hoe fijn zou het dan niet zijn om ook een sessie in te plannen rond de eerste verjaardag?

Jullie kan natuurlijk ook kiezen voor een uurtje een reportage ergens buiten, in het bos, op de speeltuin, ... en dan nog 2uurtjes bij jullie thuis, het leven zoals het is!

Kortom, alles is mogelijk!
Een eerste sessie plannen we in voor 30/06/2022 en max 12 maanden later plannen we een tweede sessie in. 
De sessies gaan door met maximum 6 personen. Indien jullie dit anders zouden willen, geef me dan even een seintje en dan bekijken we hoe we dit kunnen oplossen.

Na elke sessie ga ik aan de slag met jullie beelden. Na zorgvuldige selectie en bewerking bezorg ik jullie alle beelden in hoge resolutie en zonder watermerk in een online galerij. Deze galerij kunnen jullie delen met vrienden en familie. 
Alle beelden kunnen ook gedownload worden vanuit deze galerij.

Na de tweede sessie krijgen jullie bovendien ook een album met 16 pagina's met jullie favoriete foto's als uniek aandenken.

Hoeveel kost het?

Watch Them Grow werkt als een abonnement
Je hebt 2 opties:

- je betaalt maandelijks 125 euro gedurende 6 maand

of

- je betaalt maandelijks 66 euro gedurende 12 maand

Ik besef dat dit misschien een serieuze investering lijkt, maar wanneer je kiest voor het 6-maanden plan, bespaar je maar liefst meer dan 200 euro in vergelijking met wanneer je 2 aparte gezinsreportages zou boeken! 

Aurelie_053.jpg

Nog even een kleine samenvatting

Watch Them Grow

 

- 3 uur fotografie tijd verdeeld over twee sessies. Een sessie duurt minimum 1u

- Er zit maximaal 12 maand tussen de eerste en tweede sessie. De eerste sessie wordt gepland voor 30/06/2022.

- Sessie gaan door op een locatie naar keuze: bij jullie thuis, tijdens een wandeling, in het bos, ... (het abonnement is niet van toepassing op minisessies)

- online galerij met zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden. Vanuit de galerij kan je alle beelden downloaden in hoge resolutie en zonder watermerk

- Album van 20 x 15 cm met 16 pagina's met jullie favoriete foto's.

Zoals gezegd, werkt het als een abonnement
Je hebt 2 opties:

- je betaalt maandelijks 125 euro gedurende 6 maand

of

- je betaalt maandelijks 66 euro gedurende 12 maand

Nog 1 heel belangrijk detail: Jullie kunnen dit enkel boeken in de maand januari! Nadien sluit ik de deuren van dit abonnement! 

Jaaaa! Dit wil ik! 

Watch them grow
bottom of page