top of page

De leukste moederdagcadeau's!


Ik geef het toe... het is hier elke jaar een zoektocht naar een leuk moederdagcadeau voor mijn (schoon)mama. (En dan spreek ik nog niet over verjaardagen of kerst)

Ik kan me dan ook alleen maar voorstellen hoe lastig het soms kan zijn voor mijn man... en ik ben niet de makkelijkste cadeautjes-ontvanger. *Woeps!*Wanneer ik denk aan wat ik leuk en belangrijk vind aan een moederdagcadeautje - of een cadeautje in het algemeen - dan heb ik graag dat ze persoonlijk zijn! Daarom vind ik een tekening, een schilderij, of een zoutdeegcreatie van mijn kinderen altijd geweldig. De blik in de ogen van mijn kleine deugnieten, hoe trots ze zijn op hun creatie... ik word er helemaal warm van!


Of een cadeautje dat helemaal bij me past, waarvan je voelt dat iemand het met zorg heeft uitgekozen... I love it! Zo kreeg ik van mijn meetkindje - en dus ook van zijn fantastische mama - een armbandje met morsecode "omarm me". Wat raakte dat cadeau me tot in mijn ziel... Mensen die dicht bij mij staan, weten dat ik graag knuffel. Ik vind dat een knuffel zo veel emotie kan overbrengen, zo veel dingen kan zeggen die anders niet kunnen of durven gezegd worden... dus het armbandje paste perfect bij me!


Nog zo een topper: een belevingscadeau! Samen op pad gaan met iemand: iets gaan drinken of eten (zodra we terug mogen), samen gaan shoppen, een wellness. Uiteindelijk is de persoon die jou het cadeautje geeft altijd belangrijker dan het eigenlijk cadeau zelf. Dus eentje waar een urenlange babbel aan vast hangt... Waarom zou ik daar nee tegen zeggen?


Als laatste - een cadeautje dat ik elk jaar aan mezelf geef - een fotoshoot. Ik boek elk jaar een shoot in met ons gezin. Ik sta zelf zelden op onze gezinsfoto's - ik heb nu eenmaal meestal de camera vast! :)

Dus ik vind het ontzettend fijn om herinneringen te hebben aan mijn jongens hun kindertijd, aan onze rituelen en onze kleine familiemomentjes.


En het leukste van die fotoshoot? Er zitten altijd prachtige foto's bij van de kinderen die ik in een fotocadeau kan gieten voor de (schoon)mama. ;)Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page